Optika Krstič, 5. marca, 2018

Dolce&Gabbana-Rose Collection

Dolce&Gabbana je luksuzna blagovna znamka, ki jo navdihujejo avtentične vrednote Sicilije združene s čutnostjo in senzibilnostjo.
Za kolekcije očal ki se po licenci izdelujejo od leta 2006 so značilne glamurozne nekonvecionalne oblike, prestižni materiali in razkošni dodatki.
Posebna kolekcija očal za pomlad in poletje 2018 je navdihnjena z vrtnico, ki predstavlja simbol ljubezni, predanosti, lepote in popolnosti.

Cvetni listi in barvne kombinacije krasijo oblačila, očala, torbice, čevlje, dodatke in slavijo cvet, ki je bil vedno v srcu D&G kolekcij. Metuljaste, mačje in okrogle oblike očal povdarjajo nežni odtenki roza in zelene, ki izstopajo na črtasti črno – beli podlagi.

Metuljasta sončna očala izdelana iz acetata z zlatim kovinskim mostičkom in gradual lečami. Ženstven okvir povdarja tisk vrtnic na črtasti podlagi.

Črni acetatni rahlo zaobljen model, z novim potiskom na notranji strani ročk in sivo – roza gradual lečami.

Klasični korekcijski okvir, ki so mu za novo sezono dodali potisk vrtnic na notranji strani.

Velik mačji model s potiskom vrtnic in zlatim logo napisom na povdarjeni ročki.

Povsem nov model velikih okroglih sončnih očal ponuja z nastavkom na očala možnost nošenja na dva načina. Nosite jih kot elegantna črna ali z »clip on« nastavkom kot očala s potiskom vrtnic.

Kombinirani dvobarvni acelatni model mačje oblike z kovinskimi “rose gold” detajli.

 

Naj vas v pomlad zapelje romantični navdih vrtnic na oblačilih in dodatkih z  novimi očali pa boste poudarile svojo ženstvenost in eleganco.Vsi modeli iz posebne ROSE kolekcije so dobavljivi tudi v drugih barvnih kombinacijah.
Najdete jih v naših optičnih salonih Optike Krstič v Maximarketu in salonu My Mistery na Tržaški 15 v Lj.