Športna očala

Raznolika izbira športnih očal tako za profesionalne kot tudi rekreativne športnike. Prilagodimo jih lahko za vašo izbrano športno aktivnost, dioptrijo in individualne želje.

Očala za vsako športno aktivnost

Očala za vsako športno aktivnost

Smučanje, kolesarjenje, tek, golf, plezanje … nekatere športne aktivnosti zahtevajo natančen in nemoten pogled. Zato so športna očala nepogrešljiv dodatek, da lahko dosežemo najboljše rezultate ali pa samo maksimalno uživamo v gibanju.

Kako izbrati športna očala

Kako izbrati športna očala

Poleg ostrega pogleda morajo športna očala zagotavljati 3 ključne prednosti:

  • zaščito oči in vida pri športnih aktivnostih,
  • ustrezno obliko, ki se prilagodi vašemu obrazu in vas ne ovira pri gibanju,
  • trpežnost, da se lahko brezskrbno prepustite užitku pri športu.

Ko pomerjate nova športna očala, imejte v mislih aktivnosti, pri katerih jih boste uporabljali, in zgornje tri točke.

Športna očala z dioptrijo

Športna očala z dioptrijo

V večino športnih očal lahko vgradimo vašo dioptrijo, kar pomeni, da vam ni potrebno sprejemati kompromisa med korekcijskimi očali in prednostmi, ki jih prinašajo športna očala.

Dioptrijo vam lahko omogočimo s kliponi, ki jih lahko odstranite, ko nosite kontaktne leče, ali pa vgradimo obarvana korekcijska stekla v izbran športni okvir.

Športna očala Evil Eye – ustvarjena za vaše oči

Športna očala Evil Eye – ustvarjena za vaše oči

Športna očala Evil Eye so vodilna znamka za profesionalne in rekreativne športnike. Odlikuje jih izjemna kombinacija lahkosti in robustnosti zahvaljujoč prožnemu materialu PPX®, ki zagotavlja prijetno in stabilno prileganje okvirjev Evil Eye vašemu obrazu.

Očala Evil Eye lahko maksimalno prilagodimo vašim željam in potrebam. Izbirate lahko med inovativnimi rešitvami za športna očala z dioptrijo – clip-in ali vgraditev korekcijskih stekel. Prav tako so vam na voljo stekla v različnih barvah in s prilagoditvami za različne svetlobne pogoje, da v vsakem trenutku ohranite perfekten pogled.

Vsa športna očala Evil Eye so izdelana v Avstriji, zato ste lahko prepričani, da z izbiro očal Evil Eye izberete najboljšo kakovost za svoje oči.

Izberite prava očala za svojo športno aktivnost

Obiščite nas v eni izmed štirih poslovalnic in pomerite svoja naslednja športna očala. Naši optiki vam bodo svetovali pri izbiri in poskrbeli, da izberete optimalna očala za vaše oči in izbrano športno aktivnost.

Preverite seznam poslovalnic >