Korekcijska očala

Pri nas lahko izbirate med korekcijskimi očali številnih oblik, barv, znamk in cenovnih razredov, ki jih izdelamo individualno za vas na podlagi izmerjene dioptrije in vaših želja.

Več kot samo medicinski pripomoček

Korekcijska očala so več kot samo medicinski pripomoček za boljši vid. Bolj kot katerikoli drugi nosljivi dodatek namreč oblikujejo vaš videz in poudarjajo vaš osebni slog.

Korekcijska očala na recept

V Optiki Krstič smo pogodbeni partner Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS), zato lahko pri nas izberete in naročite tudi standardna korekcijska očala na recept, ki jih krije zavarovanje.

Pomembno: recept za korekcijska očala lahko pridobite samo pri okulistu na koncesijo in velja 30 dni. Svetujemo vam, da pregled vida opravite pri okulistu na koncesijo, s čimer boste uredili vse na enem mestu in prihranili svoj dragoceni čas.

Očala za odrasle in otroke

Očala za odrasle in otroke

Naši optiki vam prijazno svetujejo in pomagajo pri izbiri okvirja za očala, ki se kar najbolj prilega obliki vašega obraza, vaši pričeski in modnemu slogu.

Izdelujemo tudi otroška korekcijska očala, kjer je še posebna pozornost namenjena vzdržljivosti okvirja in stekel na udarce in padce.

Korekcijska očala za vsak življenjski slog

Korekcijska očala za vsak življenjski slog

Elegantna očala, ki se podajo klasičnemu poslovnemu videzu, nekoliko vpadljivejša očala za sproščeno preživljanje prostega časa, športna očala z dioptrijo in še mnoge druge vrste očal neštetih barv in oblik za vsak okus in življenjski slog.

V naših poslovalnicah lahko uživate v veliki ponudbi očal, ki bodo izpopolnila vaš videz in poudarila vaš slog. Od brezčasne elegance do sodobnih trendovskih okvirjev – izbira je popolnoma vaša.

Kakovostna stekla

Kakovostna stekla

V korekcijska očala vgrajujemo samo kakovostna stekla svetovno priznanih proizvajalcev. Za njihovo obdelavo uporabljamo najsodobnejše optične naprave.

Vsa stekla so že prevlečena z osnovnimi premazi, izberete pa lahko tudi različne dodatne in naprednejše premaze, kot na primer proti bleščanju, rosenju, modri svetlobi računalniških zaslonov, prstnim odtisom in drugi umazaniji ter še mnoge druge.

Zaslužite si najboljše. Izberite najboljše.

Obiščite našo poslovalnico ter privoščite svojim očem in videzu najboljše – na recept, z doplačilom ali popolnoma samoplačniško.

Se vam je spremenila dioptrija ali iščete svoja prva korekcijska očala? Naročite se na pregled vida pri našem okulistu – na koncesijo ali samoplačniško.

Preverite seznam poslovalnic > Želim se naročiti na pregled vida >