Optika Krstič, 19. februarja, 2018

Perle – brezčasna klasika

Večne, brezčasne, elegantne in glamurozne. Nosile so jih Grace Kelly, princesa Diana, Audrey Hepburn, Marlyn Monroe in druge. Coco Chanel jim je vdihnila večno ženstvenost, pridih čutnosti in elegance.

V novi sezoni so perle preplavile vse modne kolekcije in doživele preporod na oblačilih in modnih dodatkih. Od jeansa, kopalk, dnevnih oblačil do glamuroznih večernih toalet. Velik modni poudarek jim namenjajo najprestižnejše blagovne znamke očal, po katerih se zgledujejo tudi drugi proizvajalci.

Korekcijski okvirji in sončna očala okrašena z eno ali več perlami na okularju ali držajih (ročkah) poudarjajo ženstvenost in eleganco.
Očala s perlami kombinirajo z barvami rdečega, rumenega, belega zlata ali rutenija, odvisno kateri odtenek pristoji vašemu tenu kože.

Pri kombinacijah z acetati (plastiko) so okvirji v večno klasični barvi roževine, črne ali biserne matice.
Kombiniramo jih k jeansu, klasičnemu kostimu za poslovni videz ali k glamuroznemu večernemu »stylingu«.

Glamurozen mačji črno-acetatni okvir bogatijo Swarovski perle,ki modelu dodajajo ženstvenost in eleganco,z možnostjo vstavitve dioptrije. Ekskluzivno v naših optičnih salonih My Mistery na Tržaški 15 in salonu Maximarket.

Sončna in korekcijska očala delujejo kot nakit in okras obraza, z dodatkom uhanov, ogrlice ali prstana boste poudarile svojo modno ozaveščenost.
Če ste mlade po letih ali večno mlade v srcu in obožujete perle, kot jih je oboževala Coco Chanel, boste z nakupom takšnih očal za vedno v modnem trendu.

Da so PERLE ZA VEDNO so vedele že naše babice.